Φαγητό & Ποτό

Παραμένουμε κλειστά μέχρι νεωτέρας


 
Επιβιβαστείτε στο πιο πολυταξιδεμένο bar-restaurant της πόλης, στα ζεστά βαγόνια-αντίκες του γνωστού καλλιτεχνικού συρμού «το Τρένο στο Ρουφ», για ένα ταξίδι γεύσης και πολιτισμού.

Φέτος, για πρώτη φορά, απολαύστε το ποτό και το φαγητό σας όχι μόνο στα ατμοσφαιρικά βαγόνια αλλά και στην απλόχωρη «Αποβάθρα» της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου. Κι αν ψιλοβρέξει και φυσήξει, ομπρέλες, θερμάστρες και κουβερτούλες είναι στη διάθεσή σας για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τον ανοιχτό, φιλόξενο και καλλιτεχνικό χώρο της «Αποβάθρας».

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το πολύβουο Γκάζι, πάνω στις ράγες του Σιδηροδρομικού και Προαστιακού Σταθμού Ρουφ, τα ανακαινισμένα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας και της υπαίθριας Αποβάθρας περιμένουν να τα εξερευνήσετε.
  • ανοιχτά καθημερινά, από τις 19:00 (εκτός Δευτέρας)
  • πληροφορίες & κρατήσεις: 210 5298922 – 6937604988
  • ο χώρος διαθέτει δωρεάν υπαίθριο parking
  • το Wagon – Bar, το Wagon – Restaurant και το υπαίθριο Bar-Restaurant «Αποβάθρα» είναι προσβάσιμα με αναπηρικό αμαξίδιο

Δοκιμάστε το μενού και τα cocktails μας!

Για το τρέχον καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κάθε χώρου, ανατρέξτε στο Συμβαίνει Τώρα.

Οργανώστε την ιδιωτική η εταιρική εκδήλωσή σας στον μοναδικό χώρο του Τρένου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε ευφάνταστες ιδέες.

Έγραψαν για μας:

The Guardian
Η Καθημερινή
TornosNews.GR
iefimerida.gr

Με την ευγενική υποστήριξη της ΔΕΗ


Το Τρένο στο Ρουφ
Σιδ. Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
mobile 6937604988 phone 2105298922 email theater@totrenostorouf.gr

Newsletter